maanantai 6. syyskuuta 2010

Niukka sato


Apinafarmilla ei ole kesän aikana paiskittu hommia niska limassa ja kässäsatokin on sen mukainen: laihanlainen.            
Mahdollisuuden ostella söpöjä lankoja olisivat tarjonneet usealta taholta tulleet ihanat vauvauutiset. Inspiraatio on kuitenkin ollut hukassa ja ainoa vauvajuttu, jonka olen saanut aikaiseksi on kirjava, raglanhihainen ja napikas nuttu. Eka tämmöinen neulejuttu sitten yläasteen, joten en lähtenyt soitellen sotaan vaan turvauduin korinpohjalta löytyneisiin lankanöttösiin. Ja koska olivat nöttösiä, piti laittaa useaa väriä, jotta ei kesken lopu mikään. Ohjeita katsoin useammasta kässälehdestä ja kun jotain en ymmärtänyt, keksin itsen. Olisi ehkä kannattanut pysyä yhdessä ohjeessa ja tehdä se typerä mallitilkku. Ja muutenkin seurata ohjeita (eikä esim. laittaa neljän napin sijasta yhdeksää - ilman vauvakasta sisältöäkin työlästä napittaa)... En edes jaksa sanoa mitään tuosta kauluksesta.
Ei saa liian ankara olla, tämähän oli tämmöinen kokeilu. Ja kyllä tätä ehkä voi jopa käyttää, jos ei kyseessä kovin harteikas kaveri ole.

Tässä todistusaineistoa etten kieltäytynyt, kun Toveri kesäsellä ehdotti, että josko maalattaisiin eteinen vaaleanpunaiseksi! Nyt ei enää tästä matalasta majasta löydy yhtään valkoista seinää. Eniromaista!

Viikon päästä pohjoista kohti, kirppikset ja seiskaveikat, here I come!

2 kommenttia:

  1. Onko tuo eteiskuva teiltä? Ihanan näköistä! :O

    VastaaPoista
  2. Kyllä, meiltähän tuo on. Ihan rempseän värinenhän se on, kyllä tykkään:D

    VastaaPoista