perjantai 7. tammikuuta 2011

Chewbacca

 
Oman kotiwookieni paketista paljastui eilen aamusella pussukka partakoneelle ja muille ajovehkeille.  Tämmöistä on toivonut jo pitemmän aikaa, nyt vasta olin saanut aikaiseksi. Helppo ohje tämän malliseen pussukkaan löytyypi esimerkiksi täältä.

Lopuksi vielä pientä kikkailua etiketin muodossa. En heitä oikein mitään melkein koskaan hukkaan, niinpä oli säilönyt myös silitettävän tulostinpaperit leikkuuroskat talteen. Yhteen paperinpalaseen kirjoitin tussilla muka tommoisen etiketin ja silitin ohjeen mukaan. Kovastikin mietin, että voiko tuohon nyt laittaa että in vai by vaiko joku muu. Päädyin nyt tuohon iniin kun Apinafarmihan on nimenomaan paikka ja tuolla tavalla se kuulosti kaikkein sulavimmalta, vaikkei se nyt sitten ehkä mennytkään kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Oh my, kylläpä sitä joskus pohdituttaa.
Mellevän näköinen pussukka se on, Toverillekin kuulema mieluinen.

8 kommenttia:

 1. Aika päheä! :)

  Minkäslaisesta kankaasta tuo on tehty, jostain peruspuuvillasta vai kernistä vai mistä? Onko kaavat omasta päästä vai jostain muualta? Oma beautybox ratkeilee liitoksistaan vaivaisen viidentoista vuoden käytön jälkeen, ja tästä tajusin, että kaupoissa haahuilun sijaan voisin tehä sen itse. Ja vaikka ratkoa sen vanhan kaavoiksi. :D

  VastaaPoista
 2. Pussukan tein Ikeasta ostetusta puuvillasta, joka oli hitusen paksumpaa kuin tavallinen lakanakangaspuuvilla. Kernistäkin onnistuu varmasti. Ohje tämmöiseen löytyi täältä http://threebears.wordpress.com/2007/10/15/little-boxy-pouch-tutorial/
  Sen kummemmin kaavoja ei tarvi, pussukka tehdään nimittäin ihan vaan suorakulmaisesta kankaanpalasta. Itse lisäsin tuohon omaani vielä tuon kantohihnan, jonka laitoin siinä vaiheessa kun ompelin noita nurkkia.

  Kantsii tehdä itse, näpertely on kivaa. Ja tämä ohje on vielä tosi helppokin!:)

  VastaaPoista
 3. Huomisellekin on siis tekemistä, enää pitää hakea ompelukone lainaan. :)

  Taidan viedä asian vielä uudelle tasolle, ja käyttää pussukkaan vanhat farkut, joiden uusiokäyttöä olen pähkäillyt jo hetken aikaa.

  VastaaPoista
 4. Aika mahti vai sanoisinko että Äijä!

  Reeta

  VastaaPoista
 5. voi, pienenä star wars -friikkinä tämä sai kyllä hymyjä ja innostusta aikaan. :)

  enpäs ymmärrä miten en ole tänne aikaisemmin eksynyt, mukava blogi sinulla!

  VastaaPoista
 6. piti vielä sanoa, että olenki miettinyt miten tuollaisen muotoisen pussukan saisi helposti aikaan, täytyykin kokeilla linkkisi ohjetta. kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 7. Olen iloinen, että hymyilytti ja ole hyvä linkistä :) Niin, ja tervetuloa menoon mukaan. Eiköhän tämä postaustahtikin saada muutaman kuukauden päästä taas takaisin raiteilleen!

  VastaaPoista