tiistai 22. helmikuuta 2011

Piristysruiske

 
Hyvään saumaan lähetti Kolkytneljä neliöö -blogin Tinuhe tunnustuksen, piristi nimittäin kummasti kevätväsynyttä elämää ja sai ainakin tämän yhden postauksen verran myös blogiin eloa. Tattista siis vaan, Tinuhe!

1. Milloin aloitit blogisi?
Näemmä melkein vuosi sitten. Ensi kuussa pääsen pitämään blogihistoriani ensimmäistä arvontaa!! Se on pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri Askarteluapinalle. Suotavaa olisi, että arvontaan  osallistuisi jokunen muukin kuin äiti, joten kaikki nyt merkkaamaan kalentereihin, että ensi kuussa Apinafarmilla arvotaan (en kyllä tiedä mitä). Tämä ei muuten sitten ollut minkään sortin lupaus, nounou.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Askartelua ja muita elämän olennaisuuksia.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Kässäblogien joukossa melko peruskauraa.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
Olin jo hyvän aikaa valokuvannut askartelujani, jottei unohtuisi mitä sitä on oikein tullut tehtyä. Bloggariksi rohkaistun sen jälkeen, kun eräs kaveri tunnusti kirjoittavansa blogia. Siis copycat mikä copycat.    

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Päivitystahtia. Ulkonäköä. Banneria (vai miksi tuota nimijuttua kutsutaan). Niin ja sitä, että tuossa sivupalkin kohdassa Tunnisteet nuo Materiaalia ja Sukkapuikolla on isolla alkukirjaimella ja loput kuitenkin pienellä. Mutta kun ei osaa niin ei osaa, yritin ja yritin ja sitten luovutin.    

Vissiin homman nimi olisi, että sitten tämä tunnustus laitetaan eteenpäin. Mainitsen tässä nyt vain tämmöiset kuin Tyttö kylmän maan (muun muassa hienoja ja söpösiä virkkausjuttuja), mai makings (herkullisen näköinen blogi ja hienoja virkkauksia täälläkin) sekä muutama päivä sitten löytämäni VMSomⒶKoppa, jonka lukemisen jäljiltä olen vieläkin ihan inspiraatioähkyssä. Tämä tunnustus on saattanut noissa blogeissa jo kiertääkin, ja vaikka ei olisikaan, niin tämän saa ottaa ihan vaan kiitoksena mielenkiintoisisten blogien ylläpitämisestä (mutta halutessa tietysti saa vastatakin)!

Ettei menisi ihan lällyilyksi, niin yksi kovalevyltä kaivettu kuva kehiin: äitille joululahjaksi vuonna 2008 askarreltu rintakoru, jonka mahtipontisesti nimesin C-vitamiiniksi. Tarveaineina askarteluhuopaa, muliinilankaa ja rossi. Aappelsiini on  riippunut äitin kaulanauhassa ja voin kertoa, että kahden vuoden käytön jälkeen on aika päässyt pikkuisen rupsahtamaan.

 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

5 kommenttia:

 1. Hyvä, että piristi! :) Ihana C-vitamiini.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja kumarrus! Kiva, että blogini on mieluinen. Ja kiitos ihanasta sanavalinnasta, herkullinen kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos GORGEOUS BLOGI-palkinnosta,
  se oli minun kolmas :)

  Naureskelin inspiraatioähky-sanalle, sillä tarkoitukseni on pitää blogini mahdollisimman yksinkertaisena. Haluan tarjota rauhoittavan, esteettisen katselukokemuksen, yhdestä aiheesta kerraallaan, välttäen turhia mainoksia ja linkkejä ja vinkkejä :D

  VastaaPoista
 4. Sama ongelma noiden tunnisteiden isojen ja pienten alkukirjainten kanssa! Ärsyttävää, kun niitä ei vaan saa muutettua! Ja vielä piti mainita, että tästä blogista erityisen verrattuna muihin tekee minun mielestäni erityisen sujuva ja hauska kirjoitustyyli.

  VastaaPoista
 5. Tinuhe: Piristys tuli tarpeeseen!

  Mai: Ole hyvä :)

  VMS: Kommentoinkin jo blogiisi, inspiraatioähky on ihan let's go!

  Talvikki: Hyvä kuulla, että en ole yksin ongelmani kanssa. Vähän pelkäsin, että ehkä tuo on joku ihan yksinkertainen juttu muuttaa mutta en vaan tajua jujua. Ja mellevältä tuntuu noiden kirjoitustyylikehujen jälkeen :)

  VastaaPoista