keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Siitepölyä

Kuukausia kestäneen jämötyksen jälkeen luulen päässeni takaisin askarteluraiteille. Ainakin tämä viikko näyttää lupaavalta, sillä kolmessa päivässä olen saanut kaksi projektia päätökseen. Sen lisäksi, että olen saanut hoitaa yhtä ihanaa neljän kuukauden ikäistä hymyipanaa, löytänyt sentin mittaisen raparperin alun, rohkaistunut ajamiseen ja käynyt ainakin kahdeksan kertaa rautakaupassa, olen myös ehtinyt maalailemaan eräässä bilbaolaisessa hostellissa. Ja se on ihan let's go -juttu se!

Tietenkään en hoksanut napata kuvaa huoneesta ennen makeoveria, mutta jokseenkin tällaiselta se näytti. Vaikka reteän oranssi ei kuulukaan väri-inhokkeihin, päätin silti olla skandinaavisen viileä ja tyylikäs (hah) ja maalasin seinät harmaalla.  Inspiraatiota maalaukseen hain googlesta, mutta en enää muista millä hakusanoilla. I varje fall, kuvia seinille maalatuista koiranputkista ja  hahtuvaisista  on netissä tarjolla reilusti eli runsaasti, joten omaa mielikuvitusta ei tarvinnut käyttää vaikka seinille nämä lopulta maalasinkin vapaalla kädellä. Tämäkin kävin näppärästi kun Toveri oli älynnyt ostaa kunnon siveltimet. Hermot sen sijaan meinasi mennä tuon puunvärisen sängynpäädyn kanssa, joka  siis kymmenen maalikerroksen jälkeen on vihdoinkin sssssäteilevän valkoinen.

 

Näyttää taiteilut kuvissa ehkä vähän niiltä Ikeassa myytäviltä seinätarroilta, livenä vallankin hienompia. Saa tulla katsomaan.

Niin, ja siitä toisesta loppuunsaatetusta projektista myöhemmin. Ei makeaa mahan täydeltä, chiquillos!

2 kommenttia: