perjantai 28. lokakuuta 2011

Flower Power

Tällä viikolla aika ja niskanivelet ovat kuluneet remonttireiskailun merkeissä hostellilla. En tietenkään älynnyt taaskaan ottaa kuvia lähtötilanteesta, mutta hyvin ankea oli tunnelmaltaan. Muistutti läheisesti selliä.

Pieni se on edelleenkin, mutta nyt kuitenkin vähän iloisempi kammio. Maalasin seinät ihmepunaisella (miksi tuota väriä nyt kutsutaankaan, ei liian punainen muttei liian murrettukaan - jetsulleen hyvä punainen) ja tapetoin päätyseinän tuommoisella tarjoustapetilla (josta en mitenkään hirveästi tykkää mutta täällä on yleensäkin niin nihkeät tapettivalikoimat, että en valita. Ja kun kerta halvalla sai. Onhan tuo nyt ainakin pirtsakka. Ja vesipestävä. Ja kestää naarmuja. Sanoinko muuten jo, että se oli myös tarjouksessa.).  Yöpöytsän ja tuon tavallisen kirjotuspöytsänkin maalasin valkoiseksi, ennen olivat semmoisia vakavia puunvärisiä yksilöitä ne.

Hyvä tästä tuli. Selkä on kyllä vielä ihan jumissa.

4 kommenttia:

  1. Oikein pirteän näköinen! Mikä tämä paikka siis on?

    VastaaPoista
  2. Piksu, tämä paikka on Bilbaossa sijaitseva Don Claudio -hostelli, jonka huoneissa yritän pikkuisen tehdä pintaremppaa. Muutamat huoneet onkin jo uusissa kuoseissa, niistä oonkin kirjoittanut aikaisemmin.

    VastaaPoista
  3. Joo, se voisi olla vähän semmoinen vahvempi lohenpunainen. :)

    VastaaPoista