torstai 13. toukokuuta 2010

Takaisin sorvin ääreen

 Taannoin aloittamani jämälankapeitto a.k.a virkamiesruotsipeitto on nyt tässä pisteessä. Seiskaveikkaa olen ostanut tosin jo melkein kolmenkympin edestä ja vielä pitäisi vissiin ainakin kaksi kerää ostaa, joten vähän kyseenalaista puhua tässä yhteydessä jämälangoista. Kun olen saanut kuriin langanpätkänperkeleet, niin pääsen kokoamaan peiton ja virkkaamaan siihen reunuksen. Tämähän näyttää valmistuvan ihan ennätysajassa. I'm on fire, selvästikin!!!


Nyt on pakko laittaa tähän yksi kotikotona oleva juttu, joka valmistui jo vuosia sitten. Tämä on roikkunut jonkun omankin kämpän oven ovisilmää koristamassa, mutta nykyään siis apinavanhemmat saavat tirkistellä härönaapureita hamahelmityypin suun kautta. On se kyllä jo vähän kärsinyt, mutta aika symppis silti.   

Toljottelin tuossa Euroviisujen esikatselua ja olin että täh, kun näin Kyproksen videon. Virkistävää tietty etteivät ole ruvenneet vääntämään videolle euroviisumaista tekotaiteellista paskaa, vaan ihan vaan pelkkää paskaa. Viisut muuten voittaa Ranska  Allez!Ola!Olé!  -hetkutusbiisillään. Ettäs tiedätte. 

7 kommenttia:

 1. Jumpe miten mahtava toi ovisilmätyyppi!!! :D

  VastaaPoista
 2. Peitosta on tulossa aivan ihana ja ovisilmähemmo sai kyllä hymyn huulille! :D

  VastaaPoista
 3. Norsis: Ovisilmätyyppi on otettu kehuista!

  Anniina: Kiitos! Illalla aloitin lankojen päättelemisen ja sain kahdessa tunnissa pääteltyä kolme isoa ruutua. Että peitto luultavasti sittenkin valmiina vasta pääsiäisenä 2013.

  VastaaPoista
 4. En ensin tajunnut että missä kohdin se ovisilmä on...:D taidan olla ehkä hiukan väsynyt - tai puolisokea.. mutta mahtavan näköinen se kyllä on!

  VastaaPoista
 5. Vitsi sulla on kyllä kivoja juttuja ja teet ihan hitsin siistiä jälkeä! Respect!

  VastaaPoista