lauantai 1. toukokuuta 2010

Väliaikatietoja

Apinafarmin maailmankaikkeuden eka tilkkutyö, jota tässä hartaudella on kursittu kokoon viime viikonloppuina, on nyt tässä pisteessä. Ruudut, joita on rapiat 280 kappaletta, ovat kooltaan 13,5 x 13,5 cm, joten ihan mukavan kokoinen viltti tästä on tulossa. Tilkut on yhdistetty, vielä pitäisi (kai) saada reunat kasaan, joku vanu tuonne väliin ja tikkaus vielä kaiken päälle.


Sitten tilkuista tunnustukseen. Olen ihan että aah kun sain Puikko Hukassa -blogin Anniinalta tunnustuksen. Kyllä nyt kelpaa!


Tämä pitäisi antaa eteenpäin seitsämälle blogille, mutta säästeliäänä tytönhupakona annankin sen vaan kolmelle blogille, jonka uudet blogipäivystykset jaksavat sykähdyttää sydäntäin!

Kyyhylly (jonka nimen olen näköjänsä tähän saakka lukenut Kuuhyllyksi.)
Pienet mustanaamiot Nappi & Penni (enkä edes ole koiraihmisiä.)
Puikko hukassa  (enkä laita tätä nyt vaan siksi, että sain oman tunnustuksen täältä. Jos en tykkäisi, niin en laittaisi, mutta minäpä tykkään.)

Vapun myötä löysin muuten vahvan haastajan hennalle. Vähän ollut ongelmia, ettei tuo henna jätä jälkiä, mutta intialainen kanakorma näköjään jättää. Viime yönä nautin pikkuisen hiukopalaa ja tänä aamuna oli keittiön pöytä (joka muuten legendan mukaan on kuulunut Carola "Rakkauden jälkeen" Standerskjöldille) sen näköinen, että sen päälle oli tehty jonkinsortin radioaktiivisia kokeita. Eli seuraavaksi sitten kanakormaa kropan pinnallekin.

Nyt Apinafarmi hiljenee vähintäänkin viikoksi, koska ajattelin mennä metsään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti