sunnuntai 14. elokuuta 2011

Hollantilaisveikot ja ruotsalaiskaksoset

Päivää taloon!
Koska kesää nyt piruvie vielä on jäljellä, sain tällä viikolla vihdoin laitettua parvekkeen kuntoon. Syy moiseen terhakkuuteen löytyi nätisti kotiroskiksen vieressä roska-autoa vartovista vincentvangogh-tuoleista, jotka tietenkin tuppautuivat seuraani vaikka kuinka yritin vain kylmänviileästi kävellä ohitse. Laitoin kaverukset parvekkeelle, jossa voivat chillailla iltaisin kynttilänvalossa kahden kukkatyypin kanssa. Melko askeettista apinafarmilaisella mittapuulla, mutta olkoon nyt. 
Ennen parvekeistuinten virkaa toimittavat kaksi vaaleanpunaista jakkaraa, jotka keväällä bongasin Ikean löytönurkasta neljällä eurolla.  Ruotsalaiskaksoset eivät kuitenkaan kestäneet Bilbaon polttavan kuumaa (not) aurinkoa ja   vaaleanpunaiset istuinosat  haalistuivat harmaansinisiksi. 
Vaahtomuovilla (vanhasta aurinkotuolin patjasta) ja Ikean kankaalla (taas) näistä tuli kuitenkin ihan  kelvolliset istuimet keittiöön, jossa istuimia ei edes melkein koskaan tarvita koska periespanjalaiseen tapaan ruokailu tapahtuu tietenkin olohuoneessa telkkarin äärellä. Mutta onpahan nyt kuitenkin paikka, missä persettänsä lepuuttaa kun keittiössä aamumyslit vetäisee napaan (ja siinä samalla sitten voi myös katsoa netistä laatuohjelmia, kuten Karpolla on asiaa).
 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


4 kommenttia:

  1. Oi nyt pakko kommentoida noita kukkiakin, nehän on hengissä ja jos oikein tarkkaan tihrustan ni nehän kukkii! :) HIenoa!

    -jenni-

    VastaaPoista
  2. Karpon penkit on kyllä hienot!

    Reeta

    VastaaPoista