tiistai 21. kesäkuuta 2011

Yksi lensi yli ovenkarmin

Viikonloppu kului hostellilla lempipuuhastelemalla pensselin kanssa. Oh you little dirty minds, siis tietenkin maalasin. Pirunmoista hommaa olikin saada ennestään oranssit seinät vihreiksi. En tiedä missä oli vika. Veikkaisin, että maalissa, jota kului tavallisen makuukammarin kokoiseen huoneeseen pärisyttävät kuusi (6) litraa!!!! Enkä ole edes tyytyväinen lopputulokseen, vieläkin jostain kuultaa oranssi läpi. Kokemus oli melkein yhtä turhauttava kuin se kerta kun alettiin äitiliinin kanssa maalaamaan eteistä punaiseksi. Ensimmäisestä pensselinvedosta alkaen vähän oudoksutti, mutta kaksi päivää jaksettiin sutia kunnes huomattiin, että maali oli ei-peittävää (kysynpä vaan, että kuka haluaa ei-peittävää maalia, ja jos joku tunnustaa niin toteanpa vaan, että sulla on huono maku.)
 
Linnun löysin Googlesta  hakusanalla old school bird tattoos, ei tullut kyllä ihan niin sulavalinjaista kuin esikuvansa, sillä sen seinään vain reteästi vapaalla kädellä piirustin.

 Jepajee, enää rapiat parikymmentä huonetta jäljellä...

3 kommenttia:

  1. Maalattiin kerran miehen kanssa yhtä lipastoa muiden ostamalla maalilla, ja sudittiin ainakin kolme kerrosta siihen, eikä mitään tuntunut tapahtuvan. Alettiin jo korkkaamaan uutta purkkia, kun tajusin katsoa sen kylkeä: kädessä oli tartuntapohjamaali, eli se pintamaaalin alle laitettava peittävä litku. :D Mutta sai sillä pintamaalillakin ihan hauskan, vähän petsatun näköisen lopputuloksen aikaan.

    Ihan täytyy kysyä, että mistä riittää ideoita pariinkymmeneen huoneeseen, jos meinaa tehdä kaikista yhtä hauskoja kuin tuosta? :)

    VastaaPoista
  2. Hih, no onneksi muutkin. Tuon maalin piti olla kyllä ihan normaalia, tosin sellaista pyyhittävää keittiömaalia, liekö sen takia noin kinkkistä?
    Ideoita apinoidaan internetin ihmeellisestä maailmasta, eiköhän sieltä 20 veikeetä juttua vielä löydy... :)

    VastaaPoista