torstai 24. toukokuuta 2012

Karkkikapulat

Tänään olen taas puuhastellut olennaisten asioiden äärellä:  maalannut keittiökapuloita. Ideaan törmäsin täällä (vaikka oikeasti löysin kuvan Pinterestin ihmeellisestä maailmasta). 
Tähän puuhaan pystyvät myös ne, joilla peukalon sijasta on keskellä kämmentä kaksi vasemman jalan isovarvasta. Ei tartte nimittäin muuta kuin uittaa kotoa löytyviä keittiöutensilioita maalipurkissa (kannattaa kuitenkin hyödyntää vanhoja maalipurkin jämiä tai rautakaupan poistomaaleja, muuten voi paistinlastasta tulla turhan tyyris kapistus) ja sen jälkeen liiat maalit suditaan pois.  Kaltaisteni riuskaotteisten tekijöiden tosin pitää suorittaa em. kahdesti, sillä onhan täysin ymmärrettävää, että keskittyessä suuriin linjoihin on helppoa puolihuolimattomalla ranneliikkeellä lennättää vastamaalatut puukapulat ilmaan sillä viisiin, että vaaleanpunainen kapula sotkee sinisen kapulan, joka puolestaan tuhrii vihreän ja pinkin naapurinsa. Keltaisissa ottimissa on vihreää ja pinkkiä maalia ja viereisessä turkoosissa kapulassa puolestaan keltaista. Vaaleanpunainen kapula sulkee ympyrän saaden pintaansa niin sinistä kuin turkoosiakin maalia.   Tätä, lapset, kutsutaan dominoefektiksi.

Mutta vastoinkäymiset vain kasvattavat luonnetta, näin minulle on kerrottu. Always look the bright side of life.

5 kommenttia:

  1. Aivan loistavaa touhuilua siulta taas siellä, ihan tuli veet silimiin ku dominoefektiä ajattelin :D -jenni-

    VastaaPoista
  2. Siiiis, mikä ongelma? Kuka nyt yksiväristä tekisikään ;)

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen ihaillut Pinterestissä näitä. Hieno lopputulos! Minulla ei harmi vaan ole kovin monta puista lastaa, että itse voisi toteuttaa. No, äkkiäkös niitä saa,äidin vanhoja tai jotain.

    VastaaPoista