sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Nappisaurukset

Muovieläimien spreijaaminen on vissiin ollut ihan hip jo tovin, ainakin Pinterestin kautta niihin olen useammankin kerran törmännyt. Ite hyppäsin tämän junan kyytiin kuitenkin vasta kun näin miten  Emilia Näpertelyä ja paperinpaloja -blogista oli tehnyt hienoja dinosauruspurkkeja. Apinoin ihan täysin, maaleina käytin maaleja joita kotoa löytyi. 

Ja tämänkertaisen bloggauslötväyksen katkaisi ja sanaisen arkkuni aukaisi Hilmukalta saamani tunnustus, joka
oivallisesti piristi verkkaista sunnuntaipäivää.
Nyt pitäisi kiittää bloggaaja, jolta tunnustus tuli (Kiitos Hilmukka), lisätä Award -kuva postaukseen, kertoa 7 satunnaista faktaa itsestäni ja nimetä 15 bloggaaja, joille antaa tunnustuksen.

No tästä lähtee: 
1. Olen joutunut blogeissa kiertävän trendin riivamaksi ja tällä hetkellä minua vaivaa pakottava tarve laittaa tavarat värijärjestykseen. Kun huomaan, että elinympäristössäni on jotain, jonka voi värikoodata, tehtävä saa heti High Importance -statuksen ja kaikki vähäpätöisempi jää samantien.
2. Toisaalta järjestelyinto ei ulotu koskemaan vaatekaappia, jonka siisteystason perusteella menisin 13-vuotiaasta teinistä...
3. ...vaikkakin on sanottava, että menisin teinistä myös babyface-naamani ansiosta (jossa kuitenkin huomaan jo ikääntymisen merkkejä eli ryppyjä) sekä maidonkulutuksestani, joka on valtaisaa. 
4. Maito on muuten parasta jääkylmänä, kuten mikä tahansa muukin juoma. Kuumien tai lämpimien juomien aiheuttama sisäinen hiki on erittäin epämiellyttävää, minkä vuoksi en ole koskaan esimerkiksi juonut kahvia. Toverin tapa syödä murot lämmitetyn maidon kanssa on pelkästään oksettavaa.
5. Olen hirveän huono tunnistamaan lauluja enkä osaa käyttää järkeviä hakusanoja googlettaessa. Etsin Näpertelyä ja paperinpaloja -blogin dinosauruspurkkeja seuraavanlaisella hakulausekkeella: "dinosaurus spray pähkinä". You get the idea.
6. Ryyditän puhettani jatkuvasti "hauskoilla" tv:stä poimimillani hokemilla, kuten "eniromaista", "hirrrrweeen kiva" ja "esh una fiessshta".
7. Muihin ennalta arvattaviin sananparsiini kuuluvat "No moi",  jolla tapaan aina aloittaa puhelun sekä "No niin, heippa", jolla ytimekkäästi päätän jutustelun. 

Nyt tää antais tän tunnustuksen eteenpäin esimerkiksi  Eilen tein -blogille joka on ihan hiiiirrween hyvä puuhailublogi, kannattaa kurkata jos on uusi tuttavuus.

Sain keväämmällä myös NYkin ja hellan välissä -blogin Tuulevilta haasteen esitellä viisi ulkosuomalaista blogia. Haasteeseen tarttuminen on kestänyt yleisen saamattomuuden takia, mutta myös siksi, etten ihan heti keksinyt noin montaa kriteerit täyttävää blogia. Nyt keksin luullakseni yhden: Melkein kuin uusi.  Krisse bloggaa Virosta käsin, kivoja kierrätysjuttuja sekä ennen kaikkea eniromaisia valokuvia.

No niin, heippa.

3 kommenttia:

 1. Voi vitsi, tosi kivoja noi kannet!! ja muuten huomasin että olipahan napitkin koodattu järjestykseen ;)

  p.s. seitsemästä faktasta tunnisti siut sisko-kulta kyllä jokaisesta :D

  VastaaPoista
 2. Lisää tunnustuksia tulossa tännepäin:
  http://susannantyohuone.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kiitos, sis'!! Tunnin ehkä vekslasin noiden nappien kanssa ja sitten näin, että noin oli hyvä ;)

  VastaaPoista