lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kevyttä iltapäivätaidetta

Kävin nauttimassa Hullujen päivien tunnelmasta keskiviikkona. Kukkaro keveni lähinnä Akateemisen puolella, josta ostin luonnoskirjoja ja taulupohjan. Tällä hetkellä opiskelut haittaa harrastuksia, joten vielä en ole päässyt maalailemaan, luonnoskirjojen kimpussa tosin olen jo puuhastellut, mutta niistä ehkä myöhemmin. Viime keväänä sen sijaan oli aikaa ja tarvetta maalailla, sillä toisen kodin ruokapöydän ylinen näytti kovin tyhjältä. Koska tarkoituksena ei ollut luoda suurta taidetta, löytyi aihe valmiiksi stensselöitynä taas kerran täältä. Olisin voinut vetää kotiinpäin muuntamalla keksin dominoksi, mutta oreoiden ollessa Toverin herkkukeksejä säästyin kaikenlaiselta säätämiseltä. Nuukana tyttönä en tietenkään raaskinut ostaa kuin pienen taulupohjan, joka kuitenkin herätti kaikessa pienuudessaan lähinnä sääliä.
Tarpeeksi isoja pohjia ei kuitenkaan halpakaupassa myyty, mutta onneksi hätä keinot keksii. Keksin, että keksin voi maalata kahdelle pohjalle, jolloin tuloksena iso keksi. Tälläisiä keksintöjä on kiva keksiä.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo taulu (t)!!
  Sulla on muutenki todella mahtavia ideoita, olet kekseliäs!

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos. Tän jutun kanssa olin kyllä keks(i)eliäs, muutenhan homma on pelkkää apinointia:)

  VastaaPoista
 3. Aivan supermahtava taulu! Harmi etten oo ainakaan ite löytäny Oreoita suomesta, mut ruotsista pitää aina tuoda mukana!

  VastaaPoista