perjantai 19. maaliskuuta 2010

The beginning

Askarteluapinoinnin tuotokset lähtevät yleensä lahjapaketissa muille maille, missä piileekin syy blogin perustamiseen: hirmukiva olisi muistaa mitä sitä onkaan tullut räpellettyä. Ja jos joku muukin lukee niin mikäpä sen mukavampaa! Käytössä ei ole järkkäreitä, teknistä tietotaitoa vielä vähemmän ja kuvanmuokkaus on itse perkeleestä. Innostusta toivottavasti löytyy puutteidenkin edestä...

Ja asiaan. Ekaksi räväytän esille tuoreimman askartelun, joka syntyi muutama päivä sitten yrittäessäni vältellä opiskelujuttuja. Olin etsinyt tavallista pientä muistikirjaa, jonka sivuilla ei olisi viivoitusta, mutta aina sellaisen löytäessäni kaupasta alter egoni Pirkko Pihi pääsi valloilleen. Ei auttanut muuta kuin rakentaa semmoinen  itse.

Olin jostain lukenut, että arvonsa tuntevat kirjat pukeutuvat marmoroituun paperiin, joten tällekin läpykälle piti sellaista saada. Ekaa kertaa kokeilin paperin marmorointia ja se sujui, noh, melko huonosti. Joku siinä meni vikaan. Luultavasti monikin asia. Olisi voinut ehkä käyttää vedenkestäviä värejä, mutta kun semmoisia ei talosta löytynyt niin  kaapin pohjalta löytyneellä vuosikertamusteella edettiin.

Lopussa sitten leikattiin, töhrättiin erikeepperillä ja pikkuisen ommeltiinkin. Ja tuli komia!!

2 kommenttia: