tiistai 23. maaliskuuta 2010

Papa Whisky

Muutama postaus takaperin kerroin t-paitojen reinkarnaatiosta joogahousuiksi ja kerkesin hehkuttelemaan kuinka noista Toverin t-paidoista syntyi muutakin, vieläpä jotain tosi söpöä. Se oli kyllä pikkuinen vale kun sitä  nyt tarkemmin ajattelen. Jotain omasta mielestä hienoa kyllä syntyi, mutta ei Toverin vanhoista paidoista. Piti mennä merta edemmäs kalaan Toverin äidin vaatekaapeille.
Potentiaalisia paitauhreja etsiessäni löysin lyhyen ja leveän mainospaidan, jollaisia  Benidormilla sijainneesta legendaarista Papa Whisky - baarista sai mukaansa ainakin vielä  ysikytluvun alussa. Paidan etumukset fidodidomaiset jupit näyttävät esimerkkiä siitä, miten kesällä otetaan lunkisti, mistä syystä siitä ei Askarteluapinan käsissä olisi voinut mikään muu syntyäkään kuin kesäinen pikkutoppi.   

Brutaalisti saksin paidan kappaleiksi ja laitoin sen uudestaan kokoon. Rintamuksen ompelin kaksinkertaisesta kankaasta (eli alkuperäisen paidan hihoista). Punotun niskalenkin voi ottaa poiskin, ite tykkään siitä ehkä kuitenkin lenkin kera enemmän. Helmaan surautin vielä pitsin. Vielä kun tulisi se kesä niin pääsisi moisen söpötyksen taas päällensä pukemaan.

1 kommentti: