torstai 25. maaliskuuta 2010

Wannabe-Tildapupu täs moi!

Mun mama halus yhten päivän tehä tildapupun, mut ei se tienny kyl mitään niistä ja siks mä oon nyt vähän tällane wannabe vaan. No mut  hei nyt asiaan. Ihan älykiire tänä aamuna. Heräsin niinku kello 8 ja tajusin että voi eiiiii, taas mä oon myöhässä. Sit ei auttanut ku äkkii vaa vetää jotakin päälle ja se sattu sitte oleen tällanen tosi casual mekko, mut aattelin sit vaan et kyl se menee kun tuol on jo ihan sikakeväistä. Toi mekko on kyllä mun mieleen, omppuja ja pitsii, me likes. En edes ehtiny sukimaan korvia kuntoon, kauheeta miten ne toskin sojottaa.

Hengattiin sit koko päivä vaan tytskyjen kaa pajukossa päät pensaassa, like always, mut that's okey koska sit kun mä tulin kotiin niin ehdin just ja just vaan vetäseen puolikkaan porkkanan ja taas piti kiitää, lähettiin nimittäin Tupunan kaa kattoon Liisa Ihmemaassa kolmedeenä, tietty.  Onnex olin kattonut jo eilen et mitä mä oikeen laitan päälle. No mä laitoin nää. Eli mun uus farkkupaita, jota oon kuolannut ihan älykauan ja eilen sitte ostin sen. Ja sit noi housut, nehän mä ostin toissapäivänä. Korvat laitoin tolleen keskijakaukselle. 

 Ai niin käytiin me Tupsun kaa ostaan vähän meikkejäkin enne sitä leffaa. Ostin kulmakynän, mut olis pitänyt ostaa myäs sit poskipunaa...Däm. Ja ehkä se uus rimmelikin.

Niin ja se Liisa Ihmemaassa oli aivan mieletön, vaik pakko sanoo, että ne lasit on niinku slightly uncomfortable tällaselle jolla on näin pieni pää. Mut joo... Valkoinen Kaniini oli kyllä ihan älykomee, mut Tupsun kaa oltiin vähän sitä mieltä, et sillekin on siit viime näkemästä vähän kiloja tullu lisää. Eniveis, herkkupeppu se on silti!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommenttia: