sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kynät korvissa

Taas vanhaa juttua kun ei vaan kerkiä uuttakaan tekemään. Tai jotain on kyllä tekeillä, mutta se on siinä rajoilla voiko sitä laskea askarteluksi. Noh, siitä ehkä myöhemmin lisää. 

Tässä kuiten näitä vanhoja puhdetöitä. Sahasin, porasin ja hioin vanhoja värikyniäni puolipäivää, mutta tuloksena oli vain kaksi paria (toiset ehkä äitille lahjoitetut) suht kelvollisia killuttimia, joten kovin kustannustehokasta puuhaa ei tämä ollut. Mieluisat on, mutta että oliko kaiken vaivan arvoista? No totta kae.


Korvikset on olleet melko kovassa käytössä, mutta samaa ei voi sanoa jämänahkapaloista kootusta rintarossista, joka on omaan makuun kaikessa sinisyydessään ehkä turhan kokoomuslainen. Kyllä tätä nyt silti voi aina joskus pitää. Ihan jo senkin takia, että ei tämäkään ihan hetkestä syntynyt: oli nimittäin hirveän työlästä hommaa leikata nahkaa tiimarin muovisilla kuviosaksilla, joille paperikin on aika kova vastus.

5 kommenttia:

 1. Ei vitsi, mitkä korvikset! Ehdottomasti vaivan arvoista. ;) Aivan ihania juttuja olet muutenkin tehnyt. Ja tuo Oreo-taulu...NAM!

  VastaaPoista
 2. Heh, no on aika kokoomuslainen tuo rintarossi
  ; ) Mutta hieno joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Oreo-taulu on omastakin mielestä aika herkku. Tokitoki rossikin on ihan kiva, raikkaan kesäinen jos ei muuta:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpöt korvikset! :) Ihania askartelu-juttuja muutenkin blogissasi!

  VastaaPoista