tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kaboooooom!!!

Pikkuisen kiirusta pitänyt. Vaikka jotakin on tullut väkerreltyä, ei aika ja voimat ole riittänee bloggaamiseen. Eikä edes blogien lukemiseen. Onpahan ainakin puuhaa elokuulle, jolloin harjoittelu on pulkassa ja reilun kuukauden loma edessä!!

Ikean Lack-pöydän pinta oli parhaat päivänsä jo nähnyt, joten jotakin oli keksittävä. Tai oikeasti kyllä apinoin idean muinoin näkemästäni telkkariohjelmasta, jossa eräs häiskä oli tapetoinut tietokonepöydän sarjiksilla. Lopputulos oli kyllä tämänkin sohvapöydän kohdalla hieno. Markkinoilta löydetyt Marvelin sarjikset kustansivat yhteensä 3 euroa, lakkapurkki neljä euroa (ja niin sarjiksia kuin lakkaakin vielä mukavasti jäljellä seuraaviin projekteihin), joten kohtuuhintainen muutos, sanoisin. 


Lopuksi vielä visainen ongelma. Sattuisiko joku tietämään, miksi Huqsvarna Emeralda 116 ei enää suostu tekemään siksakkia? Tai siis kone ei suostu siksakkaamaan, koska neula osuu metalliseen alustaan eli siihen missä puolakotelokin. Näyttää, että koko neulasysteemi olis siirtynyt liikaa oikealle... Mistähän moinen johtunee?

4 kommenttia:

 1. Tosi mahtava! Mitä lakkaa käytit pöydän päällystyksessä? Lanko kyseli juuri apua pöydän päällystämiseen sarjakuvilla! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan tavallista huonekalulakkaa mattana, halvinta mitä kaupasta löytyi. Ensin liimasin kuvat pöytään vedellä jatketulla erikeeperillä ja sitten vaan lakkaa pintaa (ite laitoin varmaan ainakin 8 kerrosta, jotta lähti rypyt pois).

  VastaaPoista
 3. Ihan fantastinen pöytä. Olen nähnyt tuollaisia jossain telkkarissa tai muualla jo aiemmin ja ihastellut. Harmi ettei itsellä varmaan olisi rohkeutta ryhtyä moiseen. Meillä kyllä olisi pieni Ikean Lack-pöytä eikä paljon maksaisi jos pieleenkin menisi... :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Isthella! Touhuunhan ryhdyttiin, koska pöydästä oli pinta muutoinkin jo halkeillut eli ei ollut paljon menetettävää. Onneksi ryhdyttiin, tuli tosi mieleinen.

  VastaaPoista