keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Tyynystä asiaa

Ajattelin tehdä tyynystä asiaa ja hieman blogata, sillä tässä mielentilassa muunlainen järkevä produktiivinen toiminta ei ole mahdollista (postauksen lopussa syy tähän, lukekoon ken tuntee uteliaisuuden polttelevan mahalaukussaan). 

Nämä tyynylöiset ovat parin vuoden takaisia. Hurahdin silloin noihin silitettäviin tulostuspapereihin (ja vieläkin olen niihin melko hullaantunut, toivoin moisia tänäkin jouluna pukilta). Violetissa tyynyssä Toveri 6-vuotiaana snobeilee veneen puikoissa (paidassansa muuten lukee YACHT(!)), alemmassa Toverin äidille annetussa hörhelötyynyssä poseraa samainen kaveri siskonsa kera. Tuo snobityyny on kovin mieluinen, ollut projektina tehdä samanlainen myös jostain omasta lapsuudenkuvasta. En oo saanut aikaiseksi ja sitä paitsi olisin kuitenkin siinä kuvassa räkä poskella ja pipo silmillä.
No niin, sitten mielenterveydelliseen tilapäivitykseen. Helmikuussa olisi tarkoitus muuttaa Madridista Bilbaoon, tuohon järeiden ihmisten ja kalimotxon kaupunkiin. Hermoilua aiheuttaa nyt se, että millään ei näytä meille löytyvän sijaa majatalosta. Pikkuisten yksiöisten ja kaksioisten hinnat huitelevat lähellä tonnia ja  megalomaanisen takuuvuokran jälkeen  pitäisi maksaa vielä yhden kuun vuokraa vastaava summa välitystoimistolle palkkioksi siitä, että on saanut kertoa näille tulevaisuudensuunnitelmansa ja tähän astisen elämänsä kulun.  Mitämitäh. No, ollaan tuohon leikkiin lähdetty kuiten  jo mukaan, mutta tähän mennessä ollaan saavuttu aina liian myöhään apajille (eikun ei vaan osata päättää asioista tarpeeksi nopeasti tai ollenkaan).  Nykyiseen kämppään on jo  löydetty vuokralaiset, joten jonnekin päin tästä nyt kuitenkin olisi pökäistävä. Kaikki kouluhommat junnaa paikallaan kun mietin vaan, että millaista siellä sillan alla on oikein asua.  Nyt tuntuu kyllä, että ei saletisti natsaa.

14 kommenttia:

 1. Todella kauniita!
  Itse olen ajatellut kokeilla kuvansiirtonestettä kunhan nyt jostain sitä ensin löydän. Ajattelin käyttää sitä esimerkiksi tekstipainatuksiin.. Pitää muistaa myös nämä silitettävät tulostuspaperit. Tänks! :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja toivotaan, että pian natsaa sen majapaikan suhteen!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, ja kerropa kokemuksia tuosta kuvansiirtonesteestä kun olet saanut sitä käsiisi, moisesta en ole itse koskaan kuunnellut. Mielenkiintoista... Ja peukut on pystyssä ja varpaat ristissä, että tärppäisi tuon majapaikan kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskat tyynyt :)

  Minäkin hamstrasin juuri kotipuolesta vanhoja kuvia ompeluhommia varten, katsotaan mitä niistä sitten saa aikaiseksi. Ystäväni on käyttänyt sitä kuvansiirtonestettä, ja se vaikuttaa toimivalta aineelta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Outi, on ne tyynyt ihan hauskoja. Edelleenkin tuo kuvansiirtoneste on ihan mysteeri, edes google ei pukahtanut juurikaan mittään kun siltä asiaa tivasin. Jokkemaasta luin kerran tälläisen jutun http://jokkemaa.blogspot.com/2010/11/kuvansiirtoa-kankaalle-suuri-paljastus.html
  eli onko tämä nyt sitä ittiään?
  Tuota voisi kokeilla, vaikuttaa helpolta.

  VastaaPoista
 6. Eikäkö nyt ymmärrän jo enemmän:)
  http://foorumi.ihanitse.com/viewtopic.php?f=5&t=32298

  VastaaPoista
 7. Vai että liima ajais saman asian, no voishan sitä kokeilla! Ja kiitos linkeistä, tuolta Ihanitsestähän löyty vaikka mitä ohjeita.

  Tässä vielä pari linkkiä:
  http://83.145.203.147/direct.aspx?area=page&prm1=2995 (Kotivinkin ohje)

  http://www.donno.fi/picture_this__kuvansiirtoaine__236ml_pr_24902.html

  Minä bongasin aikoinaan hesarista artikkelin, jossa tämä kuvansiirtoaine esiteltiin, mutta sitä ei nyt löydy hesarin netistä. Ja muistaakseni Sinooperista ystäväni tätä ainetta on hankkinut.

  VastaaPoista
 8. Kiitos sullekin linkeistä. Raportoipa tuloksista, jos päädyt kokeilemaan!

  VastaaPoista
 9. Ihanat tyynyt, toivottavasti asuntoasiat alkaa sujua.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Tupu. Sitä sopii toivoa, että asunto piakkoin jäsrjestyisi, voih... :)

  VastaaPoista
 11. Hienot tyynyt! Inspiroiduin täysin, äitini mökille tuollaiset sopisi niin hyvin. Mistä olet hankkinut silitettävää paperia?

  VastaaPoista
 12. Mukavata että inspis iski. Paperia olen ostanut täältä ihan kodinkone- ja paperiliikkeistä. Netistäkin varmasti löytyy transfer paperilla. En muista minkä merkkistä itellä enkä tähän hätään voi tarkistaakaan kun ovat pakattuna johonkin muuttolaatikkoon. Mutta paprulla voi tehdä ihan kivoja juttuja, joten kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 13. Minä olen ostanut kuvansiirtopaperia Suomalaisesta kirjakaupasta.

  Ensimmäinen kokeiluni oli 'torta på torta', sillä liitiin käsityöhön kuvan mun toisesta käsin tekemästä jutusta :D

  VastaaPoista
 14. Eli Suomalaiseen siis! Torta på torta olikin hiano!

  VastaaPoista